activitats d'estiu

L’estiu és una època de l’any en la qual tenim més temps per dedicar a aquells projectes oblidats. Amb un ritme més tranquil però igual d’eficaç, Idiomes Tarradellas prepara una sèrie de cursos per a totes les edats i objectius que us ajudaran a treure profit del vostre temps lliure. Aquí en teniu una mostra:

Activitats d'estiu a Idiomes Tarradellas

COL·LABORACIÓ AMB CASALS I/O COLÒNIES D’ESTIU

Conscients de la importància de l’anglès avui en dia, volem oferir a les empreses que organitzen casals o colònies la nostra experiència en aquest sector perquè puguin incorporar un valor afegit al seu casal. La idea és estudiar quina és l’oferta concreta i trobar la manera d’encaixar l’anglès de forma natural.

Podem adaptar els continguts del casal a l’anglès, podem crear-ne de nous relacionats amb el tema general, podem oferir un contingut totalment diferent… en definitiva, ens adaptem a les seves necessitats al màxim.

Després de 20 anys d’experiència, tenim clar que la nostra missió és fer que els nens i nenes aprenguin l’anglès d’una manera amena i divertida, i els casals i colònies són un molt bon context per fer-ho.

«Un exemple d’aquesta col·laboració és l’escola de dansa «Som-hi Dansa». En aquest casal organitzem sessions relacionades amb el tema del musical que estan treballant aquella setmana. A través de jocs, cançons, escenes de teatre, coreografies i manualitats els fem usar l’anglès de forma natural i alhora divertida, i així els alumnes gaudeixen de l’aprenentatge de la llengua sense ni adonar-se’n.»

INTENSIUS EXÀMENES

Aprofiteu el juliol per preparar-vos per a fer l’examen oficial que necessiteu! Ho podeu fer en format grup o en classes individuals.

CASAL TEENS

Intensiu pels adolescents de casa, dissenyat per projectes setmanals. Triem temes que els interessen i eines que els motiven. Els nostres objectius són reforçar aspectes gramaticals, millorar vocabulari, aprendre sobre un tema del seu interès i utilitzar la tecnologia en anglès.

Cada dia es dedicarà una hora a la gramàtica i una hora al projecte setmanal, que inclourà l’ús de les tecnologies. Un dia a la setmana es farà una sortida en anglès a un lloc relacionat amb el projecte.

CURS CONVERSA ADULTS

Si busques una classe on practicar l’idioma, guanyar fluïdesa i ampliar el teu vocabulari, aquesta és la millor opció.

CURS CONVERSA TEENS

El mateix objectiu que en el curs dels adults, però amb les temàtiques que interessen als joves.

REPÀS ESO/BATXILLERAT

Us volem ajudar a repassar i millorar aquelles assignatures del curs escolar que us semblen més difícils.