ANGLÈS A LES ESCOLES

Oferim anglès extraescolar a les instal·lacions de les escoles, adaptant el nostre servei de qualitat a les característiques de cada centre.

Quin és l’objectiu?

Quin és l’objectiu?

Una llengua és comunicació. Proporcionem als alumnes les formes adequades perquè es comuniquin: frases funcionals i el vocabulari en estructures lingüístiques.

Quin material fem servir?

Quin material fem servir?

Amb infantil, usem cançons, jocs, manualitats i històries, per oferir-los l’input que necessiten. Els donem oportunitats per utilitzar l’idioma. A partir de primària, utilitzem un llibre que ens ajuda a cobrir tots els continguts necessaris per a un nivell i a mantenir una coherència i un ordre. Els ajudem amb la lectoescriptura usant el sistema de “syntethic phonics”, conjuntament amb històries i contes, per tal d’aconseguir una bona pronunciació des que comencen a llegir i ajudar-los perquè entenguin el significat de les paraules que llegeixen.

Com ens organitzem?

Com ens organitzem?

El professor s’adapta a les necessitats dels alumnes per tal d’assegurar el seu progrés i l’adquisició dels nivells corresponents. Organitzem els grups per cursos, per facilitat l’organització d’horaris i grups. El tipus de professorat que seleccionem per aquests serveis és competent per treballar amb nens i nenes d’aquestes edats.

Com ens comuniquem?

Com ens comuniquem?

Som accessibles i transparents. La directora i el professor responsable del projecte estan a la disposició dels pares. Publiquem entrades al blog de l’escola per poder mostrar el que fem a classe. Tenim contacte directe via mail i/o telèfon. Els estudiants reben tres informes durant el curs via mail.

Què oferim més?

Què oferim més?

Preparem per als exàmens de Cambridge Young Learners si l’alumne ho desitja. Celebrem festes tradicionals per viure l’idioma des d’un altre punt de vista. Treballem a prop de l’escola i l’AFA per tal d’oferir un servei coherent amb la seva filosofia d’escola.

A més oferim cursos subvencionats per la Fundació Tripartita  per al professorat  (formació en CLIL, English for teaching, etc…) i diferents serveis per a les famílies (anglès general, classes de conversa, tallers específics…).

Alguns dels nostres clients: