cursos específics

De vegades les necessitats d’aprenentatge que sorgeixen són molt concretes, i fer un curs extensiu de llengua general no ens acaba de convèncer… per què no optimitzar el temps i els diners aprenent allò que necessites? Aquí tens els nostres cursos específics!

LLENGUA DE SIGNES

LLENGUA DE SIGNES

Amb aquest curs es pretén sensibilitzar sobre les necessitats i les dificultats que es troben les persones sordes a l’hora d’expressar-se i comunicar-se. L’objectiu és que els alumnes entenguin el dia a dia d’aquest col·lectiu i aprenguin les nocions bàsiques de la LSC.

LLENGÜES MINORITÀRIES

LLENGÜES MINORITÀRIES

En el món hi ha entre 5.000 i 7.000 llengües, algunes de molt conegudes i d'altres no tant. En aquest curs ens centrem en les que, tot i que de vegades són utilitzades per molts milions de persones, no són gaire conegudes en el món occidental en què vivim. L’objectiu és introduir els alumnes en algunes d’aquestes llengües que hem anomenat minoritàries, com poden ser l’àrab, l’hindi, el turc, el romanès...

TRAVEL ENGLISH

TRAVEL ENGLISH

Té com a objectiu aprendre les nocions bàsiques de l'anglès per poder moure's pel món sense por! Practiquem tant vocabulari com gramàtica per saber enfrontar-nos a qualsevol situació que se'ns planteja quan viatgem: aeroports, hotels, restaurants, bars, preguntar direccions, queixes, comprar entrades, etc... Tot això ho organitzem fent que els participants planegin un cap de setmana a qualsevol ciutat i hagin de gestionar tots els ítems necessaris. Farem listenings, roleplays, mirarem videos, escriurem guions... Aquest curs es pot fer en qualsevol altre idioma!

CURS ATENCIÓ AL CLIENT

CURS ATENCIÓ AL CLIENT

Volem ajudar-vos a millorar la comunicació amb els vostres clients estrangers al telèfon i en persona i que d’aquesta manera pugueu oferir un millor servei.

CURSOS MÓN LABORAL

CURSOS MÓN LABORAL

Són uns cursos molt breus i amb un objectiu molt específic, relacionats amb l’entorn laboral. Desde presentacions i conferències, reunions i negociacions, atenció telefònica... et donem les claus per a utilitzar l’idioma estranger de la manera més efectiva!

CURS CLÍNIQUES DENTALS

CURS CLÍNIQUES DENTALS

Treballes en una clínica dental i venen clients estrangers? Aquest curs et donarà les eines per poder-t’hi comunicar de forma fluïda i així tenir els clients molt més contents. Tens alguna altra necessitat que no hem contemplat? Escriu-nos un email i us dissenyem el curs a mida!

Si tens una necessitat concreta i no trobes el que busques, fes-nos arribar la teva proposta i t’organitzem el curs a mida!